Eilen oli hankala päivä, meinas olla hermot tiukalla. Yllättäen sillon teki mieli laittaa kaikki ranttaliksi. Suunnittelin jo leipomuksia (Snickers cup caket on niin hyviä......) ja karkkien ostoa jne. En kuitenkaan sortunut. Pääsin sen verran tilanteen yläpuolelle, että mietin sitä oloa ja ahdistusta, mitä niistä herkuista sitten olis tullut. Sen verran kuitenkin lipsuin, että söin yhden paahtoleivän palan voilla ja puolikkaan banaanin. Olishan tuo voinut huonomminkin mennä... :D

Tänään on ollut sitten vastaavasti todella hyvä päivä. Syömiset kunnossa ja kävin reippaalla lenkilläkin ihanassa auringonpaisteessa. Lisäksi hyötyliikuntaa, kun pyöräilin päivällä ystävälle, vaikkei sinne nyt pitkä matka olekaan... Syönyt olen tänään aamiaiseksi voissa paistettua munaa juustolla, lounaaksi ystävän luona kanasalaattia ja päivälliseksi aurajuusto-kukkakaalinyyttejä ja uunibroileria + vihersalaatti. Lisäksi tien siemennäkkäriä, jota maistoin yhden palan. Sitä sitten aamupalaksi huomenna. Paino ei ole kyllä ainakaan aamuisen punnituksen mukaan laskenut, noussut sitä vastoin 200g. Olenkin syönyt ehkä liikaa viime aikoina, kun oon hullaantunut kaikista kokeilemistani ruoista. Mahdollisesti myös kierron vaihe (puoliväli) voi tehdä sen, että paino jumii. Seurailen tilannetta ja muutoksia sitten tarpeen mukaan.. Ja tietty tuota annoskokoa nyt seurailen koko ajan. Ja jätän ne ylimääräset turhat hiilarilisäykset pois ruokavaliosta kokonaan. Pöh.

Huomenna taitaa olla punnituspäivä, jännittävää nähdä vieläkö jumittelee..! Tulen sitten aamulla merkkaamaan painon. Nyt lueskelemaan kauppareissulta ostamaani lehteä, arjen luksusta! Voisi vielä teekupposenkin keittää kylkeen... :)