Tänään alkoi sitten tuo perinteinen tiputtelu, joka alkaa aina 2-3 päivää ennen virallisia menkkoja. Eli ei tärppiä tälläkään kertaa. Olin todella pettynyt aamulla omaan kroppaani. Miksi tuollainen välitiputtelu!? Juuri kun osasin jopa tämän kierron siihen asti ottaa ihan lungisti, niin sitten tuollainen, toiveet kattoon ja parin päivän päästä ryminällä alas. Hieno fiilis. Piti tiskejä tiskatessa aamulla pari kyyneltä tirauttaa. Ei tästä läskikropasta oo mihinkään. Itepähän oon tilani aiheuttanut ja peiliin sopii kattoa. Nyt sitten lisää kyyneliä.. Hanat auki molemmista päistä vaan!!

Joskus tulee tunne, että haluaisi vaan satuttaa itteään, leikata nuo läskit puukolla oikein hitaasti itteään rääkäten pois. Läski paska, mikä läski paska. En vaan pysty, en kykene. Välillä oon niin katkera, miksi toiset saa syödä mitä vaan lihomatta ja musta tuli tällainen. Miksi jotkut pystyy luonnostaan kontrolloimaan syömisiään ja itelle se on niin helvetin vaikeeta..?

Tästähän taas noustaan luonnollisesti. Tuleen ei sovi jäädä makaamaan. Onneksi tänään aurinkoinen päivä ja miehen siskon tyttö kävi leipomassa meillä juustokakkua kaverisynttäreilleen. Sai vähän muuta ajateltavaa. Jäi vielä hyväksi toviksi jutustelemaan tänne. Ja ensi viikolla lähdetään miehen kanssa mökille nauttimaan syksystä. Kyllä tää elämä on näinkin ihan mukavaa. Ilman raskautta ja vauvaa.....

Täytyy vaan yrittää kovemmin. Lähinnä saada tuo paino nyt oikeasti laskuun. Jos tuo kroppa lopettais vittuilemisen ni osaisinkin keskittyä siihen, enkä kuviteltuihin raskausoireisiin!!! Kohta lähettävä rääkkäämään sitä lenkkipolulle. Siitäs saat ja siitä!! No, suhtauduttava tähän samalla tavalla kun parin vuoden takaiseen tupakoinnin lopetukseen. Niin kauan lopetan, että onnistun. Niin kauan laihdutan, että onnistun!!

Muoks. Punnitus unohtui eilen ja tänäänkin! Eilen olin sen verran päivistä sekaisin, että luulin olevan torstai. Tänään tuo pettymys vessakäynnin yhteydessä unohdutti taas puntaroinnin. Merkkailen seuraavan punnituksen tuloksen sitten kun taas jaksan. Varmaan plussalla mennään kyllä. Huoh.