Viikko siis vierähtänyt ja ensimmäisestä punnistuksesta kiloja karissut 1,8kg. Hyvä alku. Nesteitähän nuo lähinnä on. Mutta alaspäin suuntaavaa käyrää sopii toki odottaakin, kunhan vaan pysyttelen ruokavaliossa.

Eilen olin todella tyytyväinen itseeni, sillä kävin ystäväni kanssa ostosreissulla kauempana ja siihen kuului luonnollisesti kahdetkin kahvit ja ravintolassa syöminen. Pelkissä kermakahveissa pysyttelin ja lounaaksi otin herkullisen salaatin broilerilla, pekonilla ja aurajuustolla. Olo oli ihana tuon lounaan jälkeen. Yleensä olen ottanut hampurilaisaterian tms. ja olo sen jälkeen on järkyttävä: turvotus iskee samantien ja olo epätodellinen ja väsymys iskee jonkin ajan päästä aterian jälkeen. Nyt olo oli kylläinen, mutta pirteä ja kaupoissa jaksoi kiertää kuten ennenkin ruokaa. Tuo "tavallinen" olo on se, mitä tavoittelen ja se helpottaa sinällään ruokavaliossa pysymistä, että sortumiset hiilihydraattipitoisiin ruokiin antaa palautteen välittömästi ja vaikka varsinaista laihdutusmotivaatiota ei olisikaan, motivoi tuo mahdollinen huono olo parempiin ruokavalintoihin.

Tänään syömisinä ollut 100g pekonia ja yksi muna + kermakahvia aamiaiseksi ja lounaaksi ajattelin syödä kana-ceasarsalaattia. Iltaruoka vielä hieman auki, aika näyttää mitä tekee mieli. Liikuntaa sen verran, että käyn koiran kanssa piiitkällä lenkillä, kun eilisen päivänä oli hieman jouten minun ostosreissun ja miehen kiireiden vuoksi. Ei käy ihan tylsäksi senkään elämä!