Huh. Tänään paino jo alle tuon 99,0kg eli puntari näytti tänään 98,8. Jee. Ehkä tästä siis pääsemme eteenpäin taas. Eilen meinas tulla paha mieli kun erehdyin kattelemaan vanhoja valokuvia ja miettimään tätä polkuani. Olen siis koko ajan tasaisesti vain lihonnut. :( Hieman päälle seitsemän vuotta sitten kun tapasin mieheni, painoin 76kg. Siitä aloin lihomaan ja vuonna 2010 painoin jonkin verran päälle 80. Siitä sitten tasaisen tappavasti paino hilautunut koko ajan ja nyt ollaan tässä. Surullisinta tässä on, että laihdutin nämäkin samat kilot jo tänä keväänä.. Mentiin siis naimisiin alkukesästä ja asetin sitä ennen tavoitteen noin 6kg:n pudotuksesta muistaakseni. Tavoitteena oli, että vihkimisaamuna painan 92. Sinä aamuna painoin 92,2kg. Oli aika mahtavaa ja hienoa, että onnistuin! "Surullista" vaan lähdettiin sitten heti reissuun ja siellähän keräsin sitten nestekiloja ihan uskomattomia määriä juomalla olutta joka päivä jne. Takaisin tullessa motivaatio jäi sitten niihin lukemiin, jotka puntarista mua tuijotti. :( Ja nyt ollaan sitten tässä..

Toisaalta tuo kevät osoitti, että pystyn siihen ja tämä toimii mulla. Nyt asetan toiveita siihen, ettei ole mitään virallista päivämäärää mihin tähtään. Toki raskaus on toive, mikä sinällään vaikuttaa tähän painonhallintaan, mutta sitä mietitään sitten jos joskus onnistun raskaaksi tulemaan. Ja kiloista riippuen tavoittelen raskausaikanakin sitä, ettei paino nouse lainkaan tai ainakin hyvin vähän. Jos siis näillä kiloilla jo satuttaisiin onnistumaan... 

Mutta turhahan se on menneitä mietiskellä ja jossitella. Nyt ollaan tässä ja tää elämä on eletty niinkun on eletty ja nyt on keskityttävä juuri tähän hetkeen! Ja tällä hetkellä koira odottaa kakalle pääsyä, eli pihalle aurinkoon suunnataan me. Mukavaa viikonloppua kaikille! :)