Ei nyt painon putoamisen kannalta kovin hyvä heilu! Lauantaina ystäväni tuli iltaa istumaan ja syötiin ja juotiin. Viinipulloja tyhjennettiin parikin ja vähähiilihydraattisia herkkuja kului siinä maailman parantamisen  ja saunomisen lomassa. Tänään sitten kipusin vaa'alle puoltoista kiloa taas painavampana eli 100,3kg näytti puntari. Hohhoijjakkaa.

No. Elämistä en aio edelleenkään lopettaa, olkoon tämä sitten hidasta samojen kilojen pudottamista. Ja harvoin noita istujaisia on, jospa nyt pääsisin alkuun tässä projektissa!! Tosin seuraavaksi sitten mahdollisesti reissun tynkää miehen kanssa, kun hänkin jää työttömäksi, ehdittäisiin ehkä joku pieni reissu tehdä ennenkun itse alan työnhakuun kunnolla. Siellä ei taas sitten välttämättä paino liioin laske.... :D

Tänäänkin kuitenkin syönyt taas terveellisesti lanttusoselaatikkoa ja salaattia ja aamupalalla siemennäkkäriä päällisineen. Iltaruokaa en tiedä tarvitsenko kovinkaan suurta kun oli sen verran iso annos tuo lanttuhärpäkkä. Ehkä rahkaa mansikoilla ja teetä vielä sitten iltasella. Katsotaan. Vettä yritän nyt hörppiä senkin edestä ja lenkillä kävin päivällä. Siksikin varmaan osin nestettä kertyi niin lahjakkaasti, että eilen vietettiin miehen kanssa krapulapäivää sängyssä, eikä sieltä paljon tullut liikuttua. Ihanaa välillä sekin. Töllö auki ja välillä päikkärit ja kainaloa ja... Näitä oli suhteen alkuaikoina enemmänkin, mutta nyt kun on rauhoittunut tämä elämä niin harvemmin noita. Tosin tuskinpa niistä nauttisinkaan jos joka viikonloppuista olisi!

Tilanne huomioden kuitenkin siirrän nyt punnituspäivän perjantaille. Todennäköisesti väliaikatietoja kirjottelen jo aiemminkin, mutta tonne sivupalkkiin laitan tietoja vasta perjantaina. Jatkossa sitten, kun töihin johonkin eksyn, punnitukset tapahtuu aina vapaapäivisin tai iltavuoroisin, sillä olen huomannut, että aamuvuoroaikoihin kun herää, ei nesteet ole kaikki vielä ehtineen laskehtia ja tulos ei ole "realistinen". Mutta jännityksellä odotamme, millainen rytmi tulee jatkossa olemaan!